Isolatiechips

Wanneer is isoleren belangrijk?

Vocht uit de grond verdampt en wordt opgenomen in de lucht in de kruipruimte. De lucht stijgt op en komt in contact met de onderkant van de begane grondvloer. Op dat moment condenseert het vocht tegen de vloer. Het resultaat: een (on)zichtbare vochtige/natte vloer, waardoor muffe lucht kan ontstaan, balken kunnen verrotten, leidingen kunnen roesten; een omgeving waarin huismijt en schimmels goed groeien. Herkent u bovenstaande problemen? Dan kan isolatie met EcoChips® wellicht uitkomst brengen.

De oplossing: EcoChips®

De EcoChips® vormen een dampdichte laag, waardoor het vocht in de kruipruimte niet meer tegen de begane grondvloer condenseert. Hierdoor blijft uw vloer droog en voorkomt u schimmels en huismijt. Dit verhoogt uw wooncomfort.

Een flinke besparing

Naast extra wooncomfort bespaart u met EcoChips® flink op uw energiekosten. Per vierkante meter woon- of werkoppervlakte kunt u al snel 3-6 kubieke meter gas per jaar besparen. Hebt u vloerverwarming, dan bespaart u zelfs meer. En dan tellen we de gezondheidsvoordelen en het comfort niet eens mee.

Isolatiechips

"Hoe warm we het ‘s winters ook stookten, de vloer bleef koud. De gasrekening daarentegen ging wel omhoog. We hebben een vakman gevraagd eens te kijken. Hij raadde ons aan te isoleren met EcoChips®. Het jaar erna konden wij het verschil in stookkosten al direct merken!"